söndag 19 februari 2012

Nagellacksnörden lever fortfarande



Även om hon är illa tilltufsad.

Jag har varit arbetslös under en kortare period, sedan årsskiftet för att vara exakt. Från att ha jobbat heltid med en restid på över två timmar varje dag kan man ju få för sig att jag äntligen skulle ta tid till mig själv igen, men så är inte fallet. Från att tvingat mig själv att måla naglarna några kvällar varje vecka, framför teven, strax innan jag deckade och skrivit mina böcker på tåget, till och från jobbet, har jag gått till total passivitet.

Jag har sökt jobb, städat, rensat och haft ont i ryggen. Nu när jag hade ont i ryggen igen och varit totalt oförmögen att springa runt och stressrensa huset och jag fått ett jobb så jag inte behöver stressöka jobb, ja då har jag faktiskt passat på att ta hand om mig själv. Jag har suttit och redigerat text i mitt manus. Det har varit lite hackigt för det är faktiskt ganska svårt att göra ett riktigt bra jobb när man har ont hela tiden, men jag har i alla fall jobbat på det. Och när vi tittade på teve, målade jag naglarna. Det kan ses som trivialt och ytligt för vissa, för mig är det en litet steg tillbaka, tillbaka till mig själv igen. Snart kanske ni kan få se lite kreationer här igen.

Trots att jag varit stolt över mina tjusiga vampyrnaglar från november, så ryker dom från sidomenyn som ännu ett steg. Nu ska här bytas nagellack, minst en gång i veckan, igen. Vampyrnaglarna, och alla de andra naglarna också för den delen, kan ni ändå se på min nagellackssida uppe i menyn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

Blog Archive