lördag 28 maj 2011

Oh Yeah mama is going to have ice cream to night!

Jag hade fått tips om att sia och b&j skulle vara lågkolhydratiska men sorgset kunde jag konstatera att de innehöll mellan 12 och 25 % kolhydrater. Men, då snubblade jag över denna glassen som även fanns i vaniljglass. Så i kväll blir det party!


8 kommentarer:

  1. Grattis! Men det var väl det jag trodde om B&J. ;)

    SvaraRadera
  2. Ja, bj fanns det inte ens utan det var mest sia jag kollade på och det fanns ju knappt någon utan en massa söta smaker också. Men så såg jag de här i ett hörn. Vi får väl se hur de smakar :)

    SvaraRadera
  3. Men oj! Den där glassen har jag inte ens sett! Var köpte du den?

    Uppdatera gärna med hur den smakade. :)

    SvaraRadera
  4. Om du var på Maxi så fanns BJ i en mindre frys på gaveln, inte i den stora glassfrysen. Verkar som de fasar ut BJ på Maxi. Tycker jag inte om... :(

    SvaraRadera
  5. Den lilla gavelfrysen var inte kvar

    SvaraRadera
  6. Nina, jag har inte hunnit smaka på den än men den är köpt på ICA och jag kommer med uppdatering efter smakning

    SvaraRadera
  7. Skulle ju vara inte helt fel om glassen var god för då kan jag strunta i de som är hyffsade alternativen och ta det bra alternativet direkt istället. Sia är bättre än de flesta men kanske inte jättebra beroende på hur känslig man är mot kolhydrater. B&J är väl typ detsamma. Jag äter gärna glass i sommar som är ett gott och bra alternativ faktiskt... Jag vill fortsätta gå ner i vikt, det var ju roligt. :)

    SvaraRadera
  8. Lusth, jag berättar efter middan, vi ska äta glass till efterrätt ;)

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive