fredag 13 maj 2011

Flash Gordon

Idag valde jag rätt tröja för att hjälpa mig genom dagen. Den har varit hektisk. Den började normalt. Jag hade två lite brådissaker som jag började med. Sedan kom telefontiden där det var ett flertal hysteriska ärenden som jag var tvungen att lösa direkt. Sedan hade jag två möten på raken, från tio till tolv. Jag trodde att det bara skulle mynna ut i ett men oh så jag bedrog mig. Det slutade istället med att jag var tvungen att försöka avbryta flertalet gånger innan tolv, eftersom jag hade ett telefonmöte vid lunch med min sons skola. Jag blev sen till det mötet och när jag väl satt där med headsetet på mig och försökte höra vad alla sa på mötet så skopade jag i mig köttfärssås. Endast köttfärssås dessutom eftersom jag inte hunnit köpa några grönsaker till. Jag var dessutom tvungen att lämna även det mötet i förtid eftersom jag hade ett hembesök inbokat på eftermiddagen. Efter att ha sprungit runt och letat efter huset i fråga och sedan efter lägenheten inne i huset så åkte vi tillbaka till kontoret. Vi tog några omvägar då vi inte riktigt hittade i stan, någon av oss, då vi båda är nya och ingen kommer från stan i fråga. Men äsch, vi hade ju all tid i världen, klockan började bara närma sig halv tre och vi hade väl inget att avsluta innan vi åkte hem på en fredagskväll. På den sista timmen hann jag göra tre beslut, betala ut två olika saker, ringa fem samtal, lämna ut dokument både direkt till klienter och till receptionen. Jag hann dessutom göra te inför hemfärden på tåget. Jag har allt att tacka tröjan för, det kan jag slå vad om. De andra på kontoret kan bara ha sett ett gult streck (relativt tjockt streck) där jag sprang fram i korridorerna.

Och för er som följer mig på facebook, jag hade inte de orange strumpbyxorna eller de randiga knästrumporna på mig utan vita leggings.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive