tisdag 8 februari 2011

Beslutsångest

Jag håller på att försöka reda upp bloggen lite. Få lite mer fason på upplägget, ordning och reda, bort med skräp fram med pärlor men jag stöter på problem hela tiden:
jag vill ju ha allt överst!

Som det ser ut nu har jag de olika sätt man kan prenumerera på bloggen längst upp till vänster vilket följs av de jag följer och mina vänner. Detta följs sedan av lite bloggsiffror och en live feed.

På höger sida, längst upp är bilder på mig, presentation av mig i form av länkar vilket följs av mina mål för året. Efter det dyker presentation av mig upp i form av bilder som även är länkar till de olika etiketter som finns längst upp. Det är min min författardröm, min vikt, mina naglar (finns dock ingen flik för men den faller väl nästan in under mitt skapande), de böcker jag läser och utvecklingen av det kaosartade hemmet jag bor i. Efter det presenteras de nyaste kommentarerna, mina twitteruppdateringar samt de mest lästa inläggen.

Jag tycker att hur jag än vänder och vrider på upplägget hamnar saker, som borde vara långt upp, alldeles för långt ner.

Vad tycker du är viktigast, vad tycker du borde vara längst upp, vad är det första du vill se (förutom inläggen) och få information om när du kommer till min blogg?

Tycker du upplägget känns bra som det är nu?

4 kommentarer:

  1. Det är svårt det där. Jag vet inte vad det är som gör att vissa bloggar känns trevligare (rent utseendemässigt) än andra.
    Jag skulle behöva pimpa min lite också, men jag ids inte.
    Ibland vill jag göra om och göra rätt, alltihop ...

    SvaraRadera
  2. Det ser så tråkigt ut med den vita texten med genomskinlig bakgrund men jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det på ett snyggt sätt. Jag gillar ju designen med texten. Sen vill jag ju att folk ska se det som jag själv vill berätta i min blogg.

    SvaraRadera
  3. Usch ja, det är svårt! Jag pillar lite då och då. Man vill ju ha nästan allt långt upp men det går ju inte. :)

    SvaraRadera
  4. Inte lätt alla gånger. Jag vill oxå ha saker högt upp men då blir det på bekostand av annat. Att min blogg överhuvud taget finns är ett under - jag kan inte sånt här - men ändå gick det på nåt sätt:-)

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive