måndag 17 januari 2011

Har gått med i ett skrivforum

Inne hos Malin fick jag tipset om att gå med i 1av3.se som är ett skrivforum. Jag följde rådet och är nu med i ännu ett community. Ännu ett är väl att ta i eftersom det enda community som jag är aktiv i är facebook så det är inte så värst många över lag. Detta forum tänkte jag använda som min byrålåda, en virtuell byrålåda där jag förhoppningsvis kan få lite mer feedback än vad jag får från den verkliga byrålådan. Jag sitter ju och skriver på min livs första roman just nu, rättare sagt, redigerar min livs första roman men jag har inte någon riktig verklighetskoll på mina texter. Jag har haft några noveller lästa av vänner och det har väl varit positiv feedback, men det är väl, för att citera Amanda endast ett "upprunkande av mitt ego". Jag undrar däremot om det kan bli ärligare inne på ett forum, här ska man kanske ta tystnade som ett lite sämre betyg för jag har sällan sett folk ge konstruktiv kritik med ändringsförslag eller sågningar när det gäller texter på nätet.

Vi får väl se vad jag kan få ut av det.

Gå med så ses vi där, jag heter Perny även där, sådan fantasi har jag.

4 kommentarer:

  1. Har du kollat www.kapitel1.se? Det är en skrivsajt där du lägger upp din text och får respons. Ett tips är att visa dig lite i forumsdelen så att folk får upp ögonen för dig:).

    SvaraRadera
  2. Är det stor skillnad mellan det och det här nya forumet?

    SvaraRadera
  3. Ja, det tycker. Det bästa är att du kikar in själv och kollar. Du behöver inte vara medlem för att läsa det som finns på sidan, men för att kunna lägga upp texter och skriva i forumsdelen. Där är det ofta intressanta diskussioner om böcker och skrivande.

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive