söndag 30 januari 2011

Bloggawarden


Jag fick en bloggaward i slutet av veckan som jag nu besvarar och skickar vidare. Med bloggawarden följde även en utmaning, utmaningen där jag skulle svara en en del frågor.

TA UPP NÄRMASTE BOK, SLÅ UPP SIDAN 18, RAD 4. VAD STÅR DET DÄR:
"(...) hämtar någon, tycktes det när jag påbörjade min avfärd dra en (...)"
VAD VAR DET SENASTE DU SÅG PÅ TV:
Minuten är på just nu, vet inte om det gills. Annars var det criminal minds i fredags.
BORTSETT FRÅN DATORN, VAD HÖR DU PÅ JUST NU:
Teven: minuten och brummet från play station 3, kanske ska stänga av det.
NÄR VAR DU SENAST UTOMHUS OCH VAD GJORDE DU DÅ?
Gick in från bilen vid midnatt ungefär, då jag kom hem från en mycket trevlig fyrtioårsfest.
VAD HAR DU PÅ DIG?
En mörk jeanskjol och en grön långärmad tröja.
VILKEN VAR DEN SENASTE FILMEN DU SÅG?
Day after tomorow
SKULLE DU ÖVERVÄGA ATT FLYTTA UTOMLANDS?
Om jag får ett riktigt lockande jobb med en bra lön i ett land med varmt klimat där politiken känns överkomlig och familjen är med på tåget, ja då skulle jag inte tveka en sekund!

Min nästa uppgift är att utnämna ytterligare tre värdiga vinnare av detta award. Eftersom det inte medföljde några kriterier angående vad som är avgörande eller om bloggen måste tillhöra någon specifik genre, så kör jag på efter eget tycke och smak.

Först vill jag ge priset till en person jag haft den stora äran att träffa irl under min tid som student. Vad jag inte visste då var det jag sedan fått ta del av i hennes helt underbara blogg. Den blogg där hon beskriver sin uppväxt och sin strävan i livet, sitt liv som maskrosbarn. Hon har redan vid tidigare tillfälle blivit erbjuden bokkontrakt utifrån sina texter och sin erfarenhet, något jag väldigt gärna skulle vilja se henne ta tag i för det finns verkligen material till en bok i hennes texter. Jag talar så klart om AnnieEllen "Ett maskrosbarn"

Nästa går till en person som delar med sig av sin egen framgång. Hon har blivit publicerad och hon sitter inte på sin hemlighet utan delar givmilt med sig till alla som läser hur man ska göra för att lyckas. Pepper och glädjer sig åt oss alla, allas framsteg både stora och små. Jag talar så klart om Amanda "Alla har en bok inom sig" Hellberg

Sist men absolut inte minst är en person som delar två av mina intressen. Det skrivna ordet och skapande i bilder. Jag är otroligt roligt att följa hennes blogg och hennes skapande, hur det går med hennes skrivande och de fina bilderna som hon lägger upp på de söta akvarellkort hon målar. Så klart talar jag om Agneta Stort och smått

Jag hoppas de antar utmaningen. Good luck every one...

4 kommentarer:

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive