torsdag 9 december 2010

Ett annat ögonblick

Jag hade riktigt svårt för att komma på något att skriva när jag skulle beskriva ett ögonblick och det gör inte saken lättare när jag ska beskriva ännu ett ögonblick. Därför väljer jag att beskriva detta ögonblicket.

Har just varit på ett möte och fått saker jag redan visste bekräftade. Trots att det är saker jag redan visste så påverkar det min koncentration så jag har lite svårt med min uppsats. Egentligen skulle jag mest bara vilja sätta mig med någon som har erfarenhet av vad jag just gått igenom och fått ett sådant besked som jag fått, och prata och få råd och stöd och förståelse, men jag har inte tid.

Jag ska skriva en uppsats.

Det är mitt ögonblick som jag går igenom just nu. Jag är rätt säker på att det finns några som jag känner IRL som har full koll på vad jag pratar om, men varken dem eller någon annan behöver gissa vad det är för besked jag fått för jag kommer inte bekräfta något här eller nu, det är inte det inlägget handlar om, inlägget handlar om ögonblicket och ögonblicket handlar helt enkelt bara om förvirring, ambivalens, koncentrationssvårigheter, lättnad, oro och lite glädje.

I denna känsla ska jag sätta mig och beskriva och analysera hur arbetsdomstolens praxis över tid har förändrats gällande definition av missbruk när det gäller arbetstagarens skydd mot uppsägning.

Det känns helt rätt!

2 kommentarer:

  1. Jag måste i alla fall gjort något rätt för handledaren verkade relativt nöjd med min insats :)

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive