söndag 14 november 2010

Det stora vykortsavgörandet

Här är de bidrag som inkommit:
"Örjan var inte helt nöjd med att bli förföljd av två missbildade dvärgar, men han tänkte ändå ta sitt ansvar och källsortera dem som kompost."

"Kom igen nu, det ÄR roligt att fotvandra"

"Ibland känns banjomusik helt rätt."

"Okej, jag ger mig. Du har rätt. Kan jag få komma hem nu?!"

"Hej hå, hej hå, vi till vår gruva gå..."

Till att börja med vill jag säga att det uppenbarligen skett ett ganska stort missförstånd. Jag tyckte jag var väldigt tydlig i mitt inlägg om att det skulle handla om en regelrätt hälsning på ett vykort när jag skrev "vad du anser är den absolut bästa hälsningen att skriva på detta vykort". Många har haft en ordentligt rolig humor, torr och rätt störd, vilket vi gillar, men en hälsning har det inte varit och då blir det tyvärr bojkottat, sorry. Jag måste ju vara trogen mina regler, eller hur. När man tar bort de som inte är hälsningar så har det stått mellan tre hälsningar och två av dem har varit ganska lika men nästan för självklara. Alltså att man försöker övertala eller ger upp men jag vill inte ha det självklara. Därför fastnade jag för banjomusiken.

Magne, du kan därför se fram emot att få ett gäng julkort skickade till dig där uppe i det kalla Norge. Eftersom det inte finns någon länk i namnet så utgår jag kallt från att det är den Magne som jag känner till, om så inte är fallet får gärna Magne ge sig till känna genom ett mail till mig.

Efter midnatt kommer nästa vykortstävling gå av stapeln och det är en vecka ni har på er även då. Jag har sett att det varit ganska många som sett tävlingen men det har varit få nya ansikten som vågat sig på ett försök. Jag hoppas på att få se fler vågade namn nästa gång. Vad har ni att förlora menar jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive