måndag 29 november 2010

Den här veckan

Fortsätter i utmaningens tecken. Med tanke på att jag inte mår tipp topp så är det inte mycket mer än så jag orkar prestera idag.

Denna veckan är en ganska händelserik vecka, i alla fall slutet av veckan kommer att vara händelserik. Början av veckan är väl lite mindre händelserik. Hela dagen i dag, samt tisdag onsdag och torsdag kommer alla att ägnas åt att jag sitter med näsan i böcker och fingrarna på tangenter. Detta på grund av den åttatimmars salstenta som kommer ta upp hela fredagen. När den är över planerar jag att totalkrascha på soffan här hemma och bli ompysslad av min man med vindruvor, dyr choklad och Baileys till mitt chai.
Lördagen kommer att gå ut på att läsa de sista kapitlerna av "Igelkottens elegans" inför läsecirkeln på söndagen och lördagskvällen kommer gå ut på att ha riktigt skitkul med Bäääbs, eftersom hon fyller år då.
Söndagen börjar med ett härligt yogapass som kommer ta livet av mig efter veckan som varit och sedan blir det läsecirkel och kvällen går ut på att mentalt förbereda mig inför det megauppsatsskrivarmaratonpass som startar med ett bang tidigt på måndagsmorgonen!

Just nu tar jag min kropp och lägger i dvala i sängen och hoppas, hoppas hoppas! på att det inte är en sjukdom som kommer kullkasta alla planering jag just skrivit in här i bloggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive