torsdag 21 oktober 2010

Inte för att skryta över den otroliga anstorming av prenumeranter men...

Jag har verkligen förundrats ett tag. Jag har ju fler bloggar än en, det är denna som handlar om precis allt och inget, det är en inredningsblogg och en blogg som handlar om mitt skrivande. Den här bloggen är väl min huvudblogg kan man säga, det här här jag ventilerar allt som händer. Inredningsbloggen var från börjat ett projekt som startades av mig och två till. De andra två har liksom dragit sig undan och känner inte att dom har tid att vara med längre och jag själv har inte tillräckligt med inredning för att täcka upp. Dessutom tar jag den bloggen på ett lite mer seriöst allvar eftersom vi hade lite högflygande planer från början vilket landar i att jag knappt gör några inlägg. Sen har vi författarbloggen som det i stort sett inte händer något alls i.

Nu till det där som jag förundras över.



Inredningsbloggen, som det inte händer något i, har inte gjort ett inlägg sedan den 22:a juni, men den har ändå fler prenumeranter än den här bloggen.

2 kommentarer:

  1. Det är för att folk smittats av en ryslig folksjukdom om det där med inredning. Det börjar klia över hela kroppen så fort de inte får tapetserar och fixa... Shit varför börjar folk bara krisa om köksluckor, varför krisar de aldrig om miljön eller världssvälten/freden osv? då hade det snart varit fixat... Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, visst är det en inrednings/renoveringshysteri som sveper över landet och har så gjort under flera år. Min blogg är väl lite av en otraditionell sådan, eller var tänkt som det.

    Om du bara visste hur snygga köksluckor vi har, kan lätt säga att vi inte byter i tid och otid. Men nu är det hög tid och det ska snart bli av, att byta ut det 20-åriga köket :D

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive