söndag 12 september 2010

Mitt bloggnamn

Jag hade ju lite funderingar på om mitt bloggnamn var så träffande beträffande mig och ifall jag rent av skulle byta. Jag till och med frågade er läsare vad ni tyckte, så här tyckte ni:
En ansåg bara rakt av att jag bör byta men inte riktigt till vad som skulle vara lämpligt. Tre pers tyckte jag skulle försöka klämma in alla olika typer av saker som jag står för i min blogg och sex pers tyckte att jag skulle behålla det namn jag har.

Om jag ska rannsaka mig själv i fråga om varför jag ville byta bloggnamn så har det kanske att göra med att jag vill vara så där vuxen och kanske inte riktigt vill skylta med att jag fortfarande fejkar det hela vägen. Men efter ett samtal med min bokcirkel så står det klart, jag fejkar och försöker leka vuxen samtidigt som jag hoppas innerligt att ingen ska komma på mig, tycker Luhst beskrev det så jäkla bra när hon sa "Who am I kidding" när hon förklarade hur hon kände igen sig i mig, det jag skrev om och mitt bloggnamn.

Därför, efter att ha fått lite feedback från er kära läsare samt min underbara bokcirkel, så väljer jag att ha kvar mitt bloggnamn för, jag är ju ändå inte riktigt vuxen än, mina 35 år till trots!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive