lördag 8 maj 2010

Oj, vad var det som hände?


Efter att ha slitit som ett litet djur i trädgården bjöd Pucko med mig till Bärseback och jag tyckte det lät som en bra idé. Så nu, ett gäng cider senare sitter jag här, trött, lullig, hungrig och lite tärd utan ork med att berätta om allt duktigt vi gjort i vår fina trädgård.

Men jag lovar att jag ska skryta om det så snart som möjligt. Det enda jag kommer berätta nu är att på Bärseback kände jag endast igen 4 personer, jag orkade inte hänga med i allt nytt snack och minst två personer som skakade hand med mig utbrast "Jaha, är det du som är den Perny vi hört talas om" och då undrar jag i mitt stilla sinne, vad sägs om mig när jag inte är där?

Nu är det godnatt och i morgon är det Page som gäller!

2 kommentarer:

  1. Känner igen mig! "Jaha är det DU som är Bling Bling?!" ... Öhhh jaaa? Helt sjukt! Fast å andra sidan hänger jag inte på BB längre så vad ska man vänta sig...

    SvaraRadera
  2. Då sitter vi i samma båt, jag hänger inte heller där längre. Min jag har i alla fall inte varit med om att folk känt igen mig på stan utifrån min blogg i alla fall :D

    Det är bara bekanta som plötsligt outar att dom läser den, fast aldrig lämnat kommentar :)

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive