tisdag 6 april 2010

You spin me right round baby right round like a record baby right round round round

Livet spinner iväg och jag hinner knappt med. Jag går upp på morgonen och jag har knappt hunnit åka till jobbet, gå på mötena, äta min lunch, hämta barnen och äta middag förrän det är dags att gå och lägga sig igen.

Det är knappt att jag hunnit med att göra allt det där på helgen som jag ska göra på helgen förrän det blir måndag igen och jag ska jobba och gå på alla dom där mötena sova, äta och skita förrän det är fredag och nästa helg påbörjas.

Mitt i allt detta snurr ska jag bli fadder till släktingabarn, planera och anordna fester, vara en kärleksfull och närvarande mor, en kärleksfull och närvarande fru som har något som i alla fall kan tolkas som sexuallust.

Samtidigt som jag stressas av allt detta som snurrar runt mig så vill jag inte gå upp i vikt mer nu fast det enda jag gör för att hindra det är att sätta i mig mer dålig mat och godsaker som bara gör motsatsen med mig än vad jag önskar.

Samtidigt vill jag skriva, jag vill skriva jag vill skriva jag vill skriva! Men jag får aldrig tid över, ork över, lust över för när jag väl sätter mig vid datorn för att skriva så börjar House på teve, tvätten ska vikas, barnen ropar och så är klockan elva och gud nåde mig om jag sitter och skriver så sent, jag ska ju faktiskt upp i morgon också!

Jag har nu fått chansen att få hjälp med min skrivklåda. "Böckerna "kom i gång & skriv" samt "Skriv boken" har jag fått äran att få hemladdat och jag ska försöka följa dessa böcker för att nå min dröm en dag. Jag tror jag har lättare för att få skrivet om jag får ett schema, tilldelat av någon utomstående.

Jag kommer att redovisa min "läxor" inne i min skrivblogg: författartankar. Välkomna in och kika och kommentera när ni får chansen. Nere på högerflank kan ni se att det finns några bloggar jag är inne och pillar i, där kan man se om jag uppdaterat.

Men nu är klockan snart elva så mamman inom mig lyfter ett strängt finger och jagar mig i säng. Eller ja, i säng vet jag inte, men skriva får jag då fasen inte göra, det är ett som är säkert.

2 kommentarer:

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive