söndag 14 februari 2010

Så här dagen efter

Städstressen var huvudvärksframbringande, fikat med MrsData och Helena var otroligt trevligt (mycket dagissnack, mitt fel, sorry) gästerna på kvällen var otroligt trevliga och min nya frisyr är smokin!


Jag var mycket nöjd med min dukning, mycket goth över den som jag redan påpekat i går. Det var många som tyckte om dom fina tallrikarna med Nalle Puh så brytningen var uppenbarligen finfin.


Eftersom jag inte umgås riktigt i ett sånt där fast gäng så blir alltid mina gäster spridda skurar, ingen känner någon och det börjar alltid med presentation av varandra först. Här: en jobbarkompis, svägerska, spoolmedlem (långhistoria, men det har ialla fall att göra med en musikgrupp som en gång fanns, men som aldrig riktigt gjorde musik) (som även varit jobbarkompis med svägerskan, men det gills inte riktigt ändå tycker jag) (fast dom ändå liksom kände varandra sedan innan, fast dom umgås inte...) och en kompis från universitetet, framförallt i samröre med overallarna och föräldrakommittén.


och så var min egen personliga hårstylist där som sagt, som gav mig en helt underbar present som jag stolt bär på hjässan (hon är också en vän från studietiden fast som kursare och hon har inget samröre med min andra vän från universitetet så dom var främlingar inför varandra).

Här syns också de fina tallrikarna.

Det var även barn med på fikat men dom ägnade sig mest åt att spela dataspel, spilla saft, vägra släppa in varandra på ställen de ändå inte fick leka på egentligen och så strödde dom smulor i sonens säng. Sonen var helt ovetande om detta (eftersom det var dom små som gjort det medan han spelat sitt dataspel) vilket gjorde det lite roligt när någon konstaterade att det var fullt med smulor och jag sa till honom:
"va har du smulat med bullar i din säng"
och han mycket förvånat svarar (utan att slita blicken från tevespelet)
"va! har jag?"

(Kanske inte lika roligt här, men vi hade mycket roligt åt det då)

Så här mycket hår blev förvisat från huvudet! Det var väl på tiden är jag rädd, jag har krampat mig fast vid en dröm om långa vackra lockar och fina frisyrer. Dom långa vackra lockarna har blivit till dredds i underhåret och de vackra frisyrerna har aldrig blivit till av ren och skär tidsbrist. Nu är jag tillbaka till den korta frisyren igen och alla reagerade med positiva känslor när de såg mitt anlete efter klippningen så det känns rätt!

Vi hade alla sett fram emot en härlig gemytlig spelkväll med Assassin, Rappakalja och annat smått och gott men det blir aldrig riktigt som man planerat det. Vi hade stått och rört ihop ordentligt med tacos, inhandlat kassvis med godis och snacks då ändringen av planen kom. Maken släpade ut mig i entrén och gav mig beskedet, han mådde illa. Då det råder en viss skräck inför vinterkräksjukan vågade vi inte ta några risker. Folket fick skopa i sig tacosen medan maken karantäniserade sig nere i källaren, sen gick vi ut istället. Två underbara människor stannade kvar hos maken och hjälpte honom med barnen så han inte skulle behöva anstränga sin sjuka lekamen.


Väl ute i det kalla kalla vädret tog vi oss med skyndsamma steg mot den närmsta krogen, som var abonerad. Vi hamnade slutligen på "stallyktan" och förutom att vi kunde konstatera att vi hade olika åsikter om väldigt mycket, i alla fall hamnade vi i några heta debatter, så var vi även bloggare allihopa och förutom mycket av de saker som vi faktiskt också enades om under kvällen, ja alltså vi enades om mer än vad vi oenades om vill jag lungt påstå, så var vi helt överrens när vi talade om bloggandet, bloggar och bloggare.

För att finna dem i bloggträsket så letar ni på catice och lusth


Det var inte bara dukningen som körde goth under kvällen, även jag körde temat. Här med flanellkavaj med döskallar (present från maken samma morgon) armvärmare med döskallar (present från maken samma morgon) små söta röda öron (present från maken samma morgon) och sen kan kanske frisyren tillsammans med öronen och klädsen också kännas lite goth, om man vill i alla fall.

Martin försökte supa ner mig genom tequilarejs, det gick inte så bra eftersom jag inte dricker tequila, så Martin söp väl ner sig själv istället är jag rädd då han fick dricka mina shots också. Hade han försökt med drinkar istället, ja då kan jag inte gå i god för vad som skulle hänt.

Här sitter vi glada i hågen Pucko, Jag och Martin.
Sen gick vi hem och jag möttes av en make som inte insjuknat. Han hade troligtvis känt sig dålig utifrån en veckas dålig sömn, en dags stress och fruktansvärt dålig matföring som resulterade i helt annan ... föring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive