lördag 20 februari 2010

Redecorating

Jag kände att det var dags att sätta lite mer färg på bloggen och har nu i flera timmar letat efter något passande. Egentligen ville jag ha något som har med författande att göra, drömmen var ett bokuppslag med kanske en liggande fjäderpenna men något sådant hittade jag inte. Jag valde tillslut denna men vem vet, det kan ju hända att jag byter om jag hittar något som passar bättre senare.

Det stora problemet är ju, förutom att jag måste göra om min header eftersom jag har fel färger där nu, att alla länkar försvann. Jag har alltså fått leta upp alla gamla härliga bloggar som jag hade i sidomenyn igen. Det finns stora risker att jag glömt bort någon, om så är fallet är det bara att skrika till så får jag lägga till länken efteråt.

Jag är öppen för tyckande och tänkande om min bakgrund för det är som sagt en tid av beslut som ligger framför mig. Se det som om jag mannekängar för er och snurrar framför spegeln i detta ögonblick.

4 kommentarer:

  1. Gillar färgerna på bloggen. Dock är bakgrundsbilden lite,,,,,ja vad ska man säga. På vänster sida ser man att det är en mun och nån frukt, men på höger sida kan jag inte se vad det ska föreställa. Eller så är det bara jag som är blind :D

    Jag kollade in på inredningbloggen. Har ni ett sommarhus? Häromkring eller neråt dina hemtrakter?

    SvaraRadera
  2. Det på höger sida är en dödskalle som kommer ur hennes andedräkt eller liknande, gillade färgerna :)

    Huset ligger i norrland, helt logiskt eller hur ;) arvegods på makens sida

    SvaraRadera
  3. Ja men du nu när du säger det ,,,om norrland alltså så har jag nåt svagt minne av att du har berättat det tidigare :)

    SvaraRadera
  4. hos mig är det bara svart bakgrund på din blogg....

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive