söndag 10 januari 2010

När man börjar ifrågasätta sig själv

Jag har känt mig ifrågasatt till och från av vissa på jobbet vilket sätter sina spår i vad jag själv tror om mig. Jag var väldigt orolig inför fredagen då jag inte trodde jag hade koll på två saker som var inplanerade. Ett möte på eftermiddagen som jag bara hade hittat en kopia på ett brev till där det stod att personen skulle vara hos mig vid tre, men jag visste inte vem. Väldigt jobbigt. Det andra var en träff där jag var osäker på vad vi hade kommit överrens om.

Eftersom jag börjat ifrågasätt mig själv så kändes det som att jag inte hade någon koll på läget och jag undermedvetet utgick ifrån att jag inte hade koll på läget och jag hade lite ont i magen.

När jag väl satte mig och kollade så upptäckte jag att brevet jag hittat var ju daterat till december vilket innebar att mötet redan var avklarat och inget jag behövde oroa mig för i dagsläget. Det andra som jag oroade mig över hittade jag klart dokumenterat exakt vad som var överenskommet. Jag ska aldrig mer dra slutsatsen om att jag inte har koll längre.

I fortsättningen när jag blir ifrågasatt angående papper och liknande så ska jag istället för att ta åt mig och tro att jag är kass faktiskt ifrågasätta den som ifrågasätter mig och kolla upp så att dom inte sitter på papprena istället, för jag är då rakt inte alltid den skyldige gåsen, även om vissa gärna vill på skina detta.

Snart anställningsintervju som jag lägger mycket förhoppning vid, några ansökningar som ska iväg i kväll och snart hoppas jag på en karriärsvändning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive