söndag 27 september 2009

Jag skulle vilja hylla Hedvig med ett litet hurra för lilla Hedvig... Hurra!

Eller så vill jag hylla maken med ett litet hurra för att han byggde hyllan, hurra!

Denna helgen går ut på att försöka komma i ordning här hemma för att jag framöver ska kunna arbeta med mig själv och min stress. Köket rensades i går, lite i vardagsrummet omorganiserades i förrgår, får se hur länge jag får ha det bra på de ställena innan kaoset tar överhanden igen. Hallen har har nu uppgraderats med en hylla som jag kan få plats med diverse saker som i dag svämmar över i vardagsrummet. Viktiga papper, räkningar och post ska bland annat få bo i hyllan. Jag ska städa toaletten och sortera tvätta men framför allt ska jag gå igenom några av de fina tips som jag fick från stressinformationssidan.

Jag får nog prioritera det framför ren toalett och sorterad tvätt tror jag, det kan jag ju ändå göra på kvällen i morgon... hoppas jag.

För att slippa stressen måste jag stressa för att hinna bli klar inför arbetsveckan. Här ska målas tabeller i kväll.

Förresten Mrs Data... när skulle vi ta den där fröken fleggmans mustasch kvällen som vi sa att att vi skulle ta...? (försökte få till en meningsuppbyggnad som skulle påminna om "men oj vad jag har letat efter den här eldgaffeln som jag har letat efter" men jag tror inte att det funkade så bra...)

Nej, tillbaka till min hylla!

4 kommentarer:

  1. Jag har varit borta över helgen och nu har jag läst ikapp. En sak som slog mig när jag läste att du jobbar mellan 8-17 och dagis stänger 17.30,,,,,,är du säker på att du ska jobba heltid?
    Alltså jag vet att du har ett vikariat (för det är fortfarande vikariat va?) och att man vill vara till belåtenhet för arbetsgivaren och jag har ingen aning om ni skulle ha råd att du jobbar mindre, men det är en idé som slår mig,,,,,,,att du kanske skulle må bra av att jobba deltid?

    Var rädd om dig.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Undrar om den finns på dvd? Det borde den väl göra? Mamma och pappa har den bara på vhs. Underbart underbart underbart! Jag hoppas att du tar det lugnt nu ett tag framöver!
    Kram cissi

    SvaraRadera
  3. Jodå, det fungerade så bra så. Helt plötsligt såg jag dig i hemslavinnekläder för mitt inre öga. ;) Vi får boka in en kväll inom en snar framtid. :) "Meeeeeen att de verkar va så små o korta, det beror på att de är långt borta. Det är en optiskt villa det är givet, det beror på perspektivet. Först när japanerna väl är här - se vi hur stora de är. HUJA!"

    SvaraRadera
  4. Åsa: Absolut har jag funderat på det. En tjej på jobbet jobbar deltid, går vid tre varje dag och hon säger ju det att hon orkar så mycket mer på det sättet. Men det är ju just det där, det är ett vikariat.

    Zizzi: nej den finns inte på dvd, det är tvist om äganderätten så därför har den inte kommit ut på dvd. DOm har ju släppt boxar men just den finns inte med på grund av rättighetsproblematiken, om den funnits så hade jag ägt den nu, promis!

    Mrs Data: jaaa, en kväll utan gnälliga karlar! Ochs å får vi ha mycketr chokad och gott att dricka och bli lite lagom på pickadulvern och fnittriga. Det tror jag att jag behöver.

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive