söndag 2 augusti 2009

Jag kan inte se det!


Min man och mina barn har pekat ut det åt mig, näsan, ögonen, kinderna, munnen men jag får inte ihop det. Möjligen två ansikten med var sin näsa och båda enögda med en mystisk finne i mitten, men inte en helhet, inte ett ansikte, hur mycket jag än försöker.

Är jag ensam om det, är det mig det är fel på eller är det bilden, jag kan inte få ihop det när jag tittar då det, får du?

5 kommentarer:

  1. Ja, jag får ihop det! Det är min vän Marias kompis som ritat, Jenny Karlsson heter hon, hon har ritat till tre olika baksidor på mjölkpaketet.

    SvaraRadera
  2. Nu har jag ett enormt begär till att slicka på min armbåge... Det är munnens förhållande till hakan som gör det anser jag!

    SvaraRadera
  3. Va kul att få sina bilder publicerade men jag vet inte om ens förhållande till en person kan göra det lättare att se bilden. ;) Jag har verkligen svårt att se det men jag har väldigt svårt för att se tredimensionella bilder också så det kan vara min hjärna som har svårt för det helt enkelt.

    Jo du catice, hakan är garanterat en av de saker som stör bilden, sen är det kinderna som känns helt fel för mig, ögonens placeringar och storlekar stör också och näsans placering och storlek.

    SvaraRadera
  4. Haha jag stod just idag och tittade på den där bilden på mjölkpaketet som stod på bänken när jag diskade undan lite,,,och min tanke då var "hur fasiken får de ihop det där, vad ska det föreställa egentligen? Nä jag gillar inte modern konst"
    Så tänkte jag idag, så nej du är inte ensam om att inte få ihop bilden :)

    SvaraRadera
  5. Tack Åsa, då vet jag att jag inte är helt ensam om att inte se gubben.

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive