söndag 21 juni 2009

Förberedelser inför en sund vecka

Jag har idag varit på en pizzeria och min karaktär var så stark att jag köpte mig en kycklingsallad.
Jag är stolt!
Tänkte på kvällen förbereda inför veckan med sund mat. Jag gjorde en god fiskgratäng som tog sin lilla tid. Jag tänkte även att jag kunde göra små fina omeletter som jag kunde värma till frukost. En på viktsnack var lite skeptisk till om det ska funka att värma på dom och fortfarande få fina goda omeletter. Jag har ju gjort äggmuffins som jag slänger i frysen och sen värmer på i micron, det funkar ju, och det är ju precis som miniomeletter så jag var inte orolig.

Nu på kvällen, innan sänggåg tänkte jag festa till och äta en relativt nygräddad omelett, så här en timme efter den tid jag tänkt gå och lägga mig. Det smakar jättegott förutom en sur konstig eftersmak.
Efter några tuggor märker jag att den sura eftersmaken kommer från kalkonen som ligger i.
Va fan!
Har jag gjort dåliga omeletter.
Världen är inte speciellt snäll mot mig. Här kämpar man, försöker verkligen. Jag står och använder värdefull tid till dom där jävla omeletterna för att få dom klara. Jag totalstökar till mitt kök som jag använt flera timmar till att städa. Ett kök som jag dessutom måste lämna i katastrofläge då jag måste gå och toksova nu.

Vi får väl se om jag blir dålig i natt eller inte.

God natt.

Önska mig lycka till.

2 kommentarer:

  1. Hur har det gått i natt? Ingen magsjuka hoppas jag.
    Compax svarade också att det gick att värma omeletter, hon hade nog dock aldrig testat att frysa dem så det är jag fortfarande skeptisk till :)
    Men jag ska testa att göra en omelett och förvara den i kylen i några timmar och sen värma i mikron :)

    SvaraRadera
  2. Ingen magsjuka och den smakade prima i morse, den jag hade haft i kylen. Jag är säker på att de i frysen också kommer funka kanonbra ;) Maken fick provsmaka i natt när han kom hem innan jag vågade äta i morse :D

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive