söndag 7 juni 2009

Dagens event

Idag gick sonens födelsedagsfest av stapeln,
visst var han coolt klädd.

Kalaset vi hade var på lek och buslandet. Att spendera tre timmer på lek och buslandet, dessutom dagen efter att vi hinkat absint, är något som känns i både kropp och själ. Att ha kalas där är jättebra. Man får mat, massa lektid och ungarna är inte uttråkade nån gång.


















Lite bilder som kanske kan beskriva dagen,
bliderna lånade från lek och buslandets hemsida,
jag får hoppas att de inte misstycker
men nog attans är det väl gratis reklam ändå :)

Vi började med att vara i ett kalasrum där barnen fick saft och mat. Sedan gick vi ner och lekte. Maken satt vid ett fikabord och dottern ville att jag skulle följa efter henne i den stora klätterbyggnaden. Det gav en rejäl helkroppsträning på en halvtimme. Sen körde vi ett lazergameparti. Helroligt. Ungarna älskade det och jag och maken var inne och pangade och hade minst lika roligt. Sen fick barnen glass. Jag och maken köpte vid detta tillfälle vår lunch och här måste jag skryta över att jag börjar ta kontroll över min karaktär igen. Jag valde inte hamburgare eller fritterat, jag valde nyckelhålsmaten. Ja, jag är stolt för det fanns massor av ursäkter som skulle kunnat få mig att handla den där hamburgaren, men jag gjorde inte det! När maten sjunkit undan tog jag tio minuter på studsmattan vilket kändes i magen och benen.

Jag avslutade dagen med en god kycklingsallad och ja, jag tog en bit tårta på kvällen, innan den slängdes, men förutom tårtan har jag skött mig exemplariskt idag.

Jag har även antagit utmaningen från Pösmunken och planerat in en milspromenad med Valerina så det känns som om jag vore på gång nu, äntligen!

Nu ska jag göra som natten till idag och gå och attacksova!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive