tisdag 28 april 2009

En uppdatering är i sin ordning

Jag har ju gnällt en hel del över att jag söker och söker och söker men inte får någon respons. 40 ansökningar och en intervju som jag dessutom fick nit på. Som tur var så blev jag ju inringd på timviket i samma veva så jag behövde inte känna mig fullständigt värdelös.

Nu ska jag i alla fall på en intervju till, till ett jobb jag inte sökt, vilket sätter lite krydda på vardagen. Jag kan gå in mer på detaljer senare, det jag kan berätta är däremot att det ligger i Norrtälje. Maken hade gnällt när jag sökte jobbet i Västerås och tyckt att det var ju en lite väl saftig bit att åka och lade sedan till när jag fått beskedet om att jag inte fått jobbet, att det var ju bara tur, tänk vad jobbigt det skulle bli att pendla. Jag påpekade för honom att ju längre tiden går ju större än risken att jag hamnar ännu längre bort, och vi är ju där nu. Vi är inte i Haparanda än, men på god väg om inte heller detta går min väg, men maken kan väl inte med att upprepa det han tidigare kläckt ur sig.

Om jag får detta jobbet så kommer vår vardag att bli en aning komplicerad, men det måste lösa sig. Föräldrarna har sommarställe utanför Norrtälje så jag kan bo där och så veckopendlar jag helt enkelt. Det ska nog lösa sig. Magnuz har lovat att hjälpa till och mamma har lovat att vara med på noterna. Om det blir positivt så kommer det bli ett jäkla kuskande, men jag har inte pluggat så här länge för att ligga och gnälla på sofflocken, nu jävlar ska här jobbas!

Zizzi och Lindchen, jag vet ju att ni också har sommarplatser i närheten, jag hoppas på en del umgänge för annars får jag nog panik i stugan, helt ensam.

Blir kanske en och annan tripp in till stan också, vem vet.

En uppmaning HÅLL TUMMARNA FÖR MIG I MORGON KLOCKAN ETT!!!

2 kommentarer:

  1. Absolut! Urkul att kunna umgås! Norrtälje är en mysig stad!
    Håller tummarna!
    Kram cissi

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive