tisdag 3 mars 2009

Ironin ligger tät

här har jag levt utan internet i nästan en vecka. Internetbefriad och telefonlös. Min mobil är samtidigt helkass i mottagningssyfte, inte telefonen i sig utan själva abonemangent som dessutom är samma som internet och fast telefoni.

Jag har verkligen fått massor gjort här hemma. Jag har städat, jag har pysslat, jag har organiserat och känt mig rejält dutti. Jag har däremot haft lite svårt för att söka jobb, betala räkningar och skicka vissa mail.

Idag tog vi tag i saken, vi tog datorn och åkte till MAX. MAX har ju gratis uppkoppling för sina gäster så det är räddaren i nöden, kruxet är ju att man måste vara gäst. När man väl ändå äter på MAX så vill man ju bjuda till och äta något riktigt gott vilket betyder kaloririkt.

Efter att ha suttit och stressat på MAX för att få iväg ansökningarna, som bara krånglade dessutom, och ätit en fet hamburgare så kommer vi hem och upptäcker att... internet och telefon funkar igen.

MAX kan ju vara tacksam i det hela för de fick gäster idag som de inte hade haft om internet hade funkat som det skulle men jag är osäker på om jag hinner ta mig till banken i dag, som jag tänkt.

Nu kallar jobbet, tjing!

2 kommentarer:

  1. Livet är bedrägligt - och skojfriskt. Men gott var det väl i alla fall?

    SvaraRadera
  2. Ser att du just nu läser "att skriva".. Är inte första halvan av den boken underbar? Man får ju höra en hel del som man inte alls trodde om King... =)

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive