måndag 12 januari 2009

Lätt och lagom mör

Jag åt upp resten av skinksalladen i går, det var gott. Nu till frukost åt jag något som jag nästan graviditetscrejvat för sedan maken min köpte hem burken förra veckan.

Vad då tänker ni! En burk chokladkräm, något sött, något fett, något helt totalt jätteäckelonyttigt.

Njä, nja...

Smörgåsgurka!

En grov leverpastejmacka med inlagd gurka på, det är himmelriket det.

Annars kändes det lite tuft att gå upp, kissa, gå in i sovrumet och inte ställa sig på vågen. Gud vad jag ville men jag var stark. Jag sket i vågen. Jag har sagt att jag ska ta det lungt, sluta pressa mig och försöka gå tillbaka till det vanliga igen så kroppen vänjer sig innan festen.

Mör?

Jo, jag satt till ettiden på natten med opponeringen, för den hade jag bestämt mig för att vara klar med innan jag gick och la mig på söndagen, och jag har försummat den så mycket att jag var så illa tvungen att flytta sängtiden frammåt några timmar. Klockan halv fyra vaknade lilltjejen och kom in till oss. Hon snackade, sjöng och lekte elvisp bredvid mig i en timme ungefär innan hon skulle gå upp och kissa. Då skickade jag maken efter henne så jag skulle få somna om. Efter besöket valde hon sitt lilla tält igen så jag fick sova.

Klockan ringde halv sju i morse och jag orkade inte gå upp. Jag kom upp kvart i åtta och dottern kom en timme sent till dagis, men det är väl inte hela världen. Nu ska jag köra lite pre damage control på min uppsats, på de saker jag vet att jag kommer få rest på, så kanske jag inte behöver dö av stress efter opponeringen också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive