söndag 14 december 2008

Likt en riddare på sin vita springare

kom verandarenoveraren tillbaka.
Hans andra jobb hade blivit uppskjutet och han sa att han kunde lägga golvet idag. Lugnet spred sig i kroppen på mig och jag känner att det kan bli färdigt inför jul. Jag får däremot räkna med att inte kunna jobba med uppsatsen i den utsträckning som jag vill idag, men vad fasen, det är det värt. Maken ska hjälpa till med golvet så då får jag ha fullt ansvar för barnen men vad tusan, verandan kommer ju bli klar. Om allt klaffar så kommer jag och maken att åka till IKEA i morgon för att sedan flytta ut all skit till verandan under veckan.

Min lycka är total på det planet.

På ett annat plan är en nära person till mig sjuk och det gör att jag blir lite disträ på grund av det istället. Men det är skönt att inte behöva oroa sig för båda sakerna i alla fall. Jag fick besked idag om att han mår bra i alla fall, så om allt går vägen så kommer min oro för honom att gå över innan dygnet är slut.

Nu ska jag söka jobb och skriva metod, den blev ju inte klar i går.

1 kommentar:

  1. Skönt med verandan! Hantverkaren kanske läser din blogg, och kände att ni inte behövde mer stressmoment nu ;-)
    Hemskt med vännen!
    Kram cissi

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive