söndag 16 november 2008

Vuxenpussel

Barn sitter och pusslar med utstansade pusselbitar med färglada bilder på. Jag sitter och pusslar med färglada forskningstexter ochskriver om så det blir en fin, bra, flytande text i min c-uppsats.

Jag måste erkänna att det är lite halvjobbigt, huvudvärksframkallande och tröttsamnt. Jag somnar nog gott i natt och drömmer om stressade socialsekreterare som pusslar ihop barns behov mitt inne i stans centrum.

I natt drömde jag om att jag skulle gå på toaletten och det var en massa folk som kom in så fort jag satt mig ner med byxorna nere vid anklarna. Alla skulle prata med mig om viktiga saker, jag tror till och med vi hade ett styrelsemöte där inne, med mig blottandes rumpan. Jag var irriterad, stressad och hade lite svårt att komma till ro i mina behov och gnällde över att jag inte fick vara ifred. Då fick jag veta att det skulle jag då inte räkna med. Det var väl ingen som fick vara ifred när dom gick på toan heller, man måste ju vara tidseffektiv.

Om jag analyserar denna dröm så kommer jag fram till att mina barn kommer in och stör mig för ofta när jag är på toa och att jag inte har någon tid över för ens det mest basala i mitt liv.

Någon som vågar göra en annan analys på min skitdröm?

Nu ska jag gå och banka huvudet i någon ledig vägg... får nog gå över till grannen i så fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive