söndag 30 november 2008

vad har jag gjort idag

som hållt mig från att uppsatsa?

Jo jag har städat... fel uttryckt, jag har letat upp vardagsrummet. Jag har hittat en liten fläck vardagsrum som är kantat av kartonger, barnvagn, garderober och tusen videoband och dvdfilmer som inte har någon plats för hyllorna är fulla. Det är tillräckligt stort för att vi ska kunna sitta och adventsfika i eftermiddag.

Min plan var att jag skulle städa på förmiddagen, alltså fram till tolv, för att sedan kunna sitta och uppsatsa ända fram tills fikat vid fem men så blev det inte. Jag har som sagt precis hittat en fläck vardagsrum, nu ska jag hitta köket igen innan jag kan laga lunch och sen är nog klockan fem ska ni se.

Jag blev inte sittande i natt heller för sängen var för lockande men jag har sagt att jag ska vara klar med tolkningsramen och tidigare forskning tills i morgon så då ska jag bannemig vara det. Jag har redan planerat med maken, i morgon får jag sova tills jag måste gå upp för att hinna till handledningen klockan elva. Han tar ungarna själv i morgon så jag kan sitta till fem om så behövs.

Nu ska här diskas och lagas mat, sen blir det blåbärsglögg, glöggte, pepparkakor, lussebullar och julmuffins så det rinner ut ur öronen på mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive