fredag 28 november 2008

Jag har fått en utmärkelse...igen

"För att hon alltid skriver så brutalt ärligt. Det är också alltid kul att läsa om hennes universitets-upplevelser eftersom det inte är så himla länge sedan jag var där själv."
Av Valerina

Jag har ju fått ett tidigare där Zizzi där hon hade använt dig av formuleringen "inte verkar censurera dig själv". Jag var därför tvungen att fråga ännu en person Catice, om detta var den vanliga uppfattningen och, oj, jag är visst både brutalt ärlig och censurerar inte mig själv enligt henne heller.

Jag har till att börja med bara att säga: oj oj oj, om ni bara visste!!! Om jag inte skulle censurera mig själv eller om jag verkligen skulle bli brutalt ärlig då, ja då skulle troligtvis min bloggs besökssiffra höjjas brutalt och min vänkrets krympa drastiskt, så jag håller mig nog till den nivå jag har idag, men vill ändå säga att: Brutalt (
djuriskt rå, plump, grov, vildsint) ärlig (En ärlig person är en person med en stark benägenhet att berätta sanningen. Ärlighet betraktas av många som en moraliskt eftertraktansvärd egenskap, en dygd) kommer jag nog aldrig att egentligen bli, på riktigt, men vi kan låtsas.

Sju bloggar jag vill nominera blir

Bääääbs
För att det är fint att läsa om hennes liv då vi ändå pluggar tillsammans och detta är ett jättefint sätt att även hålla koll (jag har ju lite av ett kontrollbehov) på henne även efter examen.

Catice
Hon skriver så fint om sitt traggel i jobbsökarlivet och plugglivet och det känns bra att kunna få läsa hennes tankar även när vi inte ses.

Zupermom
Vi ligger ungefär lika på vågen och vi ses inte så ofta så det är fint att få höra hur det går där nere på bonnsischan när inte jag är där och stör friden.

Mipi
Jag tycker om att få se hur det går med svärsyrran, brorsan, barnens kusin och inte att förglömma, deras blivande kusse.

Karl
Ännu en klasspolare som är fin att få hålla koll på även när man inte längre slåss i bänkraderna.

Den där fantastiske mannen
Samma som karl.

Submission
Min kära extramake och barnens extrapappa, gillar hans otroligt träffsäkra kommentarer till de mycket målande bilderna. Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord, men i den här bloggen säger bilderna tillsammans med den lilla träffsäkra texten precis allt!

1 kommentar:

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive