söndag 2 november 2008

Försöker ta mig tillbaka igen


Jag har fallit tillbaka till gamla dåliga vanor där hetsätning ingår. Idag kör jag en liten avgiftning i form av soppor. I dag, soppdag, helt och fullt, i morgon halv soppdag och på tisdag ska jag försöka komma tillbaka till ett normalt liv med sunda vanor...

som om det kommer funka

oj så höga tankar jag har om mig själv, men det har varit ett rejält bakslag med sockerchocker och illamående till följd och så på't nästa dag igen. Jämnvikt är inte att tala om, inte förrän jag lossat 4 kilo från min hemska fjortondagarsperiod.

4 kommentarer:

  1. Det är farligt det där med socker... men kämpa på så är du snart avgiftad.

    SvaraRadera
  2. Avgiftade blir jag nog snart men problemet blir väl att kunna hålla en balans i intaget även framöver.

    Jag är en riktig socker-råtta

    SvaraRadera
  3. Jag med. Har varit otroligt sockerberoende och sockret styrde nästan mitt liv... tills i somras då jag bestämde mig för att prova lågkolhydratkost. Nu är jag väl mer som en nykter sockeroholic. :)
    Jag gillar din blogg, har smygläst den ett tag.

    SvaraRadera
  4. Va kul när folk ger sig till känna så att säga :) jag kan ju se ibland att det är en del som är här inne men jag får rätt så sällan kommentarer så jag är lite fundersam på vilka det är.

    Vad roligt att du gillar bloggen.

    Jag har inte hunnit kika så mycket på din än eftersom jag sitter med tentapress på mig, men jag kommer hitta tid till det i dagarna för den verkade intressant också. Jag gillar ju att kika just i bloggar där det skrivs om "vikt"iga saker eftersom jag själv är inne på det spåret.

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive