torsdag 20 november 2008

Det blir ingen rapport, hur mycket ni än bönar och ber

Jag har knappt gått något alls som går att skryta över den här veckan.
Jag har inte hållt något bra matintag utan gått och småätit och okynnesätit.
Jag har mått kasst av stress och höga krav på mig själv, ännu ett krav som att mäta mig med mitt forna duktiga "jag äter så jävla bra"-jag går är allt för jobbigt just nu.

Jag har suttit vid datorn och stressat, krystat och fött fram enkäter som ska skickas iväg på måndag. Jag har inte fått till några webbenkäter eftersom Eddie som skulle hjälpa mig har haft datorproblem och därför inte hunnit kika på det. Det kommer bli gamla hederliga papperssorten som jag måste skriva ut och på något sätt få ut till alla på socialkontoret på måndag. Detta är en huvudvärk för sig men den tar jag tag i på måndag. Vem vet, jag kanske inte ens får dom godkända av min handledare så jag måste göra om dom på måndag. Då får dom komma ut en vecka senare and thats it.

Planerna för helgen är följande:
Fredag - jobba på förmiddagen, äta lunch med familjen och sedan åka buss till stockholm. Tanken är här att jag lämnar stress och press hemma och åkar utan dessa. Jag går ut i stockholm och har en trevlig kväll med Marie och andra som möjligen vill följa med. Sover hos föräldrarna.
Lördag- göra stan med Marie för att sedan gå till båten vid fyratiden där vi ska äta gott, dansa massor, kanske bli lite påverkad av elddrycker och sedan sova gott för att på söndagen äta en helgod frukost, sola, bada slappa och bara ha det så jäkla skönt. Sedan hem och anländer i stressköping vid tiotiden på söndagskvällen för att återgå till verkligheten på måndagmorgon där enkätstrul och annat elände väntar på mig. Men för guds skull, låt mig få glömma detta bara för några dygn då jag kan få vara mig själv och slipper vakna upp kallsvettig, skrikandes med bilder bakom ögonlocken på enkätmonster som jagar mig.

God natt och sov så gott.
Det ska jag i alla fall försöka göra, hela helgen!

1 kommentar:

  1. Kikar i till dig för det var ett tag sedan. Ha en fin vecka som kommer.
    Kram lallis

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive