söndag 19 oktober 2008

mat

Jag vet inte riktigt om jag har så bra kolla på vad jag ska äta när jag kör jämnvikt. Har fått en ganska bra koll på vad jag ska äta annars och jag känner att jag fortfarande äter halvfartsmat. I går till exampel så blev det morötter och broccoli till de hemmagjorda biffarna medan barnen fick pasta. Jättegott så sett, får väl se när jag vågar äta potatis till denna rätt.

I dag åt vi blodpudding till lunch jag och barnen. Det är verkligen übersvårt att skära detta i fina skivor.Det är som att jobba i modellera så jag är nästan stolt över dessa:
minst sagt hemska bitarna.

och dom vart väl inte helare
efter själva stekningen.
Hur fasen gjorda mamma
när jag var liten,
dom var ju alltid perfekta!

Middag blev stekt korv och makaroner för barnen.

Jag bytte ut makaronerna till ägg och morötter och drygt halva tallriken grönsallad. Detta är väl inte riktigt jämnvikt? Men jag ska väl inte stressa med matändringarna så sett, men, vad ska jag äta nu igentligen?

Jag känner mig lite rådvill...

2 kommentarer:

  1. Du är verkligen pysslig och duktig, Perny! Såg ju hur gott ut som helst tycker jag! Dessutom tycker jag att du är duktig som verkligen tänker på vad du stoppar i dig, det är det inte alla som gör.

    Keep up the good work! :D

    Trötta kvällskramar Liselott

    SvaraRadera
  2. Men det har jag ju inte alltid gjort. Det var ju först i november förra året som jag började tänka på det, innan dess hade det ju gått åt helt fel håll i sex år, så det är ju en del att städa undan för mig så att säga :)

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive