fredag 24 oktober 2008

Jag var och surfade runt lite så där onödigt som jag gör ibland när jag borde städa, plugga eller umgås med min make och då snubblade jag in på Den goda hustruns blogg. Hon hade ett inlägg om värdet på hennes blogg och jag följde länken för att se vad det kunde vara för tjosan hoppsan hon fått siffrorna ifrån. Jag skrev in min bloggadress och fick fram denna text:




Hur kom dom fram till det där?
Vad överhuvudtaget på min blogg är värt 22 tusen?
Jag tar det inte så seriöst, det är självklart ren och skär bluff, kanske nån uträkning på hur länge jag haft den igång och hur ofta folk är inne på den, om ens det (men då borde dom kunna skriva det tycker jag).

22 tusen hade annars kunnat kännas riktigt bra på fickan just nu... men vi vann ju i alla fall 75 kronor på triss idag, på lotterna vi bara gett 100 kronor för.

3 kommentarer:

  1. Jaadu, den där sidan har jag sett förut om lika förundrad som du är, är jag. Min blogg är värd (enligt sidan) drygt 29000 men för vad kan man ju undra...

    SvaraRadera
  2. Verkar bara vara någon slumpsiffra eller nåt.. Längst ner på sidan står ju: "Ansvarsfriskrivning: Det värde som beräknas behöver inte ha något med verkligheten att göra. Då denna beräkning görs med tränade apor är det svårt att uppskatta ett exakt värde." Det låter ju seriöst.. ;) Ha det fint!

    SvaraRadera
  3. Åse: men man känner sig ju lite uppskattad i alla fall

    Downer: jag funderade på att ta med det lilla citatet faktiskt men som jag skrev till Åse här uppe, det är ju kul att känna sig lite uppskattad ibland, även om det är av apor, så jag utelämnade det så andra inte behöver veta att så är fallet :D

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive