torsdag 2 oktober 2008

En trött avslutning på en tuff dag

I dag avslutar jag dagen med huvudvärk, irritation och rejäl trötthet. Jag har stressat som en galning hela dagen känns det som, vilket inte är så jättebra... har jag hört.

Det började redan i går med att jag satt och pluggade fram till klockan nio på kvällen på universitetet och kom i säng alldeles för sent.

Upp i morse och stressade iordning lite förberedelse inför mötet med Kåren idag.

Iväg till skolan för att gå på en föreläsning som jag inte kunde koncentrera mig på för jag hade så mycket annat som svängde av och an i huvudet. Struntade i andra halvan av föreläsningen och satte mig och fortsatte förbereda mig inför mötet med kåren.

Lunchgruppade med gruppen och förberedde inför seminariet nästa vecka.

Kilade iväg till kårhusrestaurangen för att försöka få tag på någon att boka in oss för examinationsfesten. Han var inte där.

Vidare in på kårkansliet för mötet. Hade möte en halvtimme och fick sedan stressa iväg över hela universitetet för att komma till föreläsningen jag missat halva på grund av mötet.

Kilade in så obemärkt som möjligt, vilket var omöjligt då dörren var låst så jag var tvungen att knacka samt att jag klev in precis framme vid tavlan inne i ett litet klassrum samt att föreläsaren var Björn som tittade på mig och sa "jaha..." (dags att komma nu, typ).

Efter föreläsningen fick jag springa upp till institutionen för att försöka få tag på gruppadresserna för klassen, Vanja var inte där så jag sprang mellan fyra olika kontor innan jag äntligen fick tag på någon som hade adresserna.

Vidare till kårhusrestaurangen igen för att få tag på han jag skulle boka lokalen hos, han hade varit där och vänt.

In i bilen för att åka och hämta barnen. De var lite lätt motsträviga båda två och ville dessutom ha pannkakor till middag. Väl inne i bilen för att ta den sista resan från dagis och hem då jag fick en sån där jobbig känsla... har jag husnycklarna med mig... NEJ det hade jag inte!

Ut till Varberga för att få tag på extranycklarna och sedan hem. Dottern somnade och blev mycket upprörd när jag skulle ha in henne i huset.

Nu på kvällen har: en vas med vatten och blommor vält, jag har upptäckt att en av bestickmuggarna har gått sönder, sonen har fått ett gråtanfall för att jag försökte förklara för honom att jag var trött och inte orkade med att han gick runt och tjoade och tjimmade (enligt honom var det sjönsång), dottern har haft ett "jag vill ha pyjamas men inte just den du har i handen utan en annan som jag inte ens vet vilken det är och jag ska sätta på mig den själv fast jag kommer inte klara det och allt du gör för att hjälpa mig kommer bara resultera i att jag skriker, gapar, gråter och slår efter dig" - utbrott.

Dessutom har jag början till nackspärr efter att ha burit på en tiokolos ryggsäck hela dagen medan jag stressat runt.

Nu ska jag gå och lägga mig för jag ska upp halv sex i morgon, god natt!

2 kommentarer:

  1. Usch! Den stressiga dagen låter inte så skön! Plus att folk (jag) ringer och kräver att du ska vara inne på msn! ;-)
    Hoppas denna dag blir mindre stressig för dig!
    Kram cissi

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive