måndag 13 oktober 2008

Dag 8/35

I dag har jag haft min första riktiga svacka. Jag tyckte ALLA precis ALLA åt hela tiden idag och jag vill ha ha ha!!!

Hon som satt bredvid mig åt morötter, nån satt och åt choklad, en annan åt banan och så höll det på, hela hela hela tiden. Jag är jätte trött nu. Jag har så sett haft föreläsning från nio till tre och sen handledning fram till halv fem så jag är rätt mör nu.

Det här är en sån där ge upp dag, inte för att jag ska ge upp, men jag blev lite genomdeppig förut. Visst, jag har gått ner jättemycket men jag vet ju att det är första veckan bara, sen går det inte lika bra längre,. Bra och bra försten, men kanske två kilo eller något har jag att se fram emot och ja... en hel del negativa tankar kastade sig över mig idag. Jag tappade fokus, jag kände mig trött både mentalt och fysiskt och jag tänkte på hur gott det skulle vara att äta något, nästan vad som helst.

Jag har ju resultatet att kika på och jag har den snygga jackan som kan peppa mig, men ändå, jag är inte lika pepp just nu. När jag kom hem så kände jag inte för att ta någon promenad, jag ville bara sjunka ner i ett bubbelbad och mysa vilket jag var på god väg att göra men i sista sekund så tvingade jag mig iväg i mörkret vilket jag är väldigt stolt över. Om jag inte gjort det så hade mina steg legat under 4000 idag men jag lyckade faktiskt tvinga mig till 12 854 stycken varav 7 511 var av snabbare karaktär.

Jag kan ändå gå och lägga mig nöjd över dagen fast en aning psykist och fysiskt skittrött. Jag hoppas jag vaknar till en bra dag i morgon som kan sporra mig lite mer för fler sånna här dagar kommer inte hjälpa mig att orka igenom fyra veckor till.


Saker som upptar Pernys fantasier just nu:










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive