fredag 17 oktober 2008

Allergin har redan gjort livet problematiskt

I går ringde sonens gamla bästis som han inte lekt med på ett ganska bra tag. Jätteroligt! Jag tyckte det var jättesynd att dom tappat kontakten så jag blev jätteglad när han ville leka med sonen och han var inte sen med att haka på. Vi bestämde att kompisens mamma skulle hämta upp min son samtidigt som hon hämtade sin son på skolan och så kunde dom leka tills jag kom hem och skulle hämta honom, och då hämta honom hos kompisen i stället.

Allt var klappat och klart då det slog mig "vänta lite, har inte ni hund?" "Jo visst det har vi det" och så föll hela planeringen. Han kunde ju inte vara hemma hos kompisen då, han skulle ju bli jättedålig.

Vi planerade i stället att jag ska hämta upp kompisen hemma hos dom när jag hämtar sonen på skolan så får dom leka här. Det går ju också, men det blirju senare än tänkt, men det får bli att han får vara med i vårat fredagsmys. Samtidigt ska vi vara barnvakter åt dotterns bästis i kväll så det blir många barn framför teven när vi ska mysa. Eftersom dotterns bästis inte blir hämtad förrän vid tiotiden så blir det en riktig uppesittarkväll i kväll.

Långfilm och popcorn. Hääärligt!

2 kommentarer:

  1. Känner igen det där. Ett av mina barn är jätteallergiskt mot hundar och katter. Det är ju inte så himla kul eftersom många har just dessa djur.

    Jag är också allergiker, men hamster gick som sagt var bra. Marsvin också. Men det kan ju även vara så att det är för att dom är i bur och inte ute i alla rum.

    Ha en fin fredag! Kramisar L

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive