torsdag 4 september 2008

Terminen har rivstartat

I går hade vi vår introduktion på kursen som jag så fint kallar knark. Vi ska plugga knark. Än så länge har vi blivit indelad i grupper och jag vill bara säga så här, jag tycker om min grupp, det är en söt grupp som Bääbs så fint uttryckte det och jag tycker den verkar stabil. Vi har Markus Kalle, Barbro, Malin och så jag då. Våra styrkor:

Markus: har ägnat två år av sin tid i kårstyrelsen vilket visar på att han är en man med amitioner och att han är en person som får saker gjorda, ingen liten latmask alltså. Jag har verkligen sett fram emot att få dela en termin med honom och det ska bli kul att jobba med honom.

Kalle: en otroligt trevlig och rolig man. Jag har jobbat med honom under en nollning och en nollningssittningsplanering och jag vet att han är en kille som får saker gjorda och han är dessutom väldigt rolig och trevlig.

Barbro: är också en sån där engagerad mupp som jag suttit i sektionstyrelsen tillsammans med, jag har jobbat i nollningen med henne och hon är också en mycket handlingskraftig person som även vet när hon ska lämna ifrån sig så det inte blir två som bråkar om samma arbetsuppgift. Och så är hon en en trevlig festprisse som jag kommer ha kul med.

Malin: been there, done that så att säga. Vi har jobbat ihop tidigare och det fungerade jättebra. En drivande tjej som är rolig att arbeta med och som jag direkt kände efter förra gången att "det här måste vi göra om" och så får jag det.

Och så jag då...

Som sagt var, en elitgrupp i min synvinkel.

Det är ett tufft upplägg och jag känner mig redan lite stressad och uppjagad eftersom jag samtidigt som jag försöker planera min kurs måste planera akademikerförbundet och föräldrakommitten (som jag ska återkomma till).

Nä, nu åter till knarket...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive