söndag 14 september 2008

Söndagsplugg på campus

Jag och Bäääbs har suttit på universitetet i dag och pluggat inför seminariet i morgon. Jag skulle först bli avsläppt på campus för att göra färdigt mitt själv innan vi skulle sammanstråla men mitt låskort funkade inte så jag fick skjuts upp till hennes lilla studentlya. Vi snackade en del och tog sedan sällskap ner till campusområdet för att jobba.

Vi började med att intaga en god lunch på pacos.
Jättegott.

Han ändrade min mat så jag fick grillade grönsaker istället för potatis, fast det inte stod med på menyn på min maträtt och det var jättegott.

Sen gick vi till vårt älskade universitet...

Hennes låskort funkade inte heller men vi fick hjälp av andra att ta oss in och sedan ägnade vi resten av eftermiddagen i sektionsrummet. Det störde oss rejält att alla andras låskort funkade men inte just våra och ändå hade vi gjort precis likadant som alla andra när vi regestrerat oss. Vi kände oss lite mobbade.

Oj oj oj va flamsigt det blev efter ett tag. Efter klockan tre utbrast Bäääbs vid flertal tillfällen "jaaaaaag viiiiiil heeeeeem!!!!" och jag kunde väl instämma. Jag känner ändå att vi fick mycket gjort och vår säck har blivit ihopknuten.

En av de saker som fick mig att skratta hysteriskt var att varje gång Bäääbs skulle få fram en poäng så gjorde hon den här posén.

Visst är hon söt :D

eller så satt hon och skruvade håret med båda händerna samtidigt. Sånt kan verkligen få fram riktigt barnsligt fnitter när man är trött och försöker vara seriös.

Trasig toatennis!

Någon hade varit och renoverat toaletten och målat över tennisen på andra sidan så jag kom aldrig in i loopen. Lite tråkigt, annars brukar toatennis vara det yttersta beviset på att jag är en tvångsmänniska.

2 kommentarer:

  1. Ja, kära nån, vilken dag :)

    Vi MÅSTE lösa det där med toatennisen!

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt det ser ut! Härliga bilder!

    Toatennis!*skrattar* Inte hört det uttrycket förut! Hihihi!!

    Kramis Liselott

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive