onsdag 3 september 2008

Pubrundan

I går var det nollningens pubrunda och en av de få grejer som jag kände mig helt övertalad till att gå på. Eftersom jag inte var fadder i år så fick jag gå som nolla vilket kändes riktigt trevligt eftersom jag inte varit nolla på tre år och exxas nu i januari. Dessutom är jag ju hej och du med de flesta av faddrarna, ja de gamla faddrarna, vilket gjorde att jag kände mig mycket trygg som gammal nolla. Jag fick nollebricka som Ingrid fyllde i åt mig. Jag bodde på min bakgård och som intresse hade jag finsk bastubad och kristen körsång (bland annat). Som vanligt var det fullständigt kaosartat vid indelningen av grupper inför pubrundan och vi veteranollor och veteranfaddrar gjorde allt för att inte bli indelade. Vi satt bland annat på en parkbänk och slappade när en nolla från en annan sektion kom fram och sa att hon samlade på namnunderskrifter från faddrar i de olika sektionerna. Alla fick skriva under utom jag. Jag sa med en sån där darrande underläpp att jag kanske inte kvalade in i år eftersom jag hade nollebricka på mig och nollan tittade lite förskräckt på mig och sa att jag inte fick skriva, det var ju bara faddrar. Då kom kommentarerna från veterankompisarna, många av dem även mina egna nollor en gång i tiden, att hon visst skulle ta min signatur, jag var ju en ikon i SOBRA (tackar och bugar, jag är rörd). Det slutade med att hon aggressivt beordrades att ta min signatur.

Jag känner mig nästan lite rörd...

Vi smet iväg lite tidigare än alla andra och intog ett bra bord på pastabarens uteservering. Jag var inte ensam om att vara veteranolla, här är jag och en sådan extrem veteran att han inte ens pluggar längre.
Någon slags konstnärlig posé av mig och Paulina. Man kommer ju på så många roliga saker när man druckit några öl.
Kvällen avslutades inte som pubrundorna brukar. Vanligtvis brukar man gå till ett stort ställe som intas av bara studenter och så är det värsta partyt. Nu hade de som planerade fått för sig att vi skulle få in alla på två ställen i stället för ett ställe. Det roliga var väl att jag fick komma till ett nytt ställe jag inte varit på tidigare, det tråkiga var att ingen ville gå till det andra stället så istället för att alla kunde trivas på samma ställe så blev det så packat på det ena stället att alla inte fick plats och några få fick sitta och deppa själva på det andra stället. Det andra stället hade dessutom den dåliga kollen att de tog betalt utav studenterna fast de hade en överrenskommelse om att de inte skulle göra det eftersom detta var ett ypperligt tillfälle att göra reklam hos alla nya studenter på universitetet. Vi var ändå runt 1000 pers som skulle parta på samma gång.
Vi gick hem vid halv elva då dansgolvet hade blivit så trångt att man inte kunde svänga de lurviga tillräckligt hårt till musiken. Jag hade lovat mig själv att jag inte skulle dricka något utan vara duktig och hålla mig till citronvatten. Jag drack några öl men det jobbade jag bort på dansgolvet på kvällen och med några hoppsasteg på vägen hem från krogen. Sammanlagt 17016 steg och av de var 3643 st snabba, aerobic.

Jag hade väldigt trevligt och ger kvällen rätt så höga poäng, men minus då på den dåliga nattklubbsplaneringen. Dörrvakten på nattklubben var lite söt också. Jag hade leget framme när jag kom fram eftersom jag såg att han kollade allas leg och jag inte ville stoppa upp kön. Jag kommenterade att jag inte visar mitt leg så ofta längre och då tackade han mig för att jag tagit fram det, det kunde ju blivit pinsamt för honom om han bett mig om det :D


Fan va gammal jag är!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive