torsdag 18 september 2008

Frukostkladd

Jag satt och vägde fram och tillbaka hur jag skulle göra med frukosten i morse och bestämde mig i sista sekund för att ta men den vanliga gamla frukosten. Alla förslag jag fått från andra innebar ungefär lika mycket jobb och vissa innebar jobb på morgonen vilket jag inte såg mig ha tid till. Jag tog helt sonika med mig fil i en liten flaska, frön och nötter i en liten påse och bär i en annan påse.

Klasskompisarna hade lite kul åt mig när jag packade upp allt och höll på att mixtra med det i fiket. Föreläsningen var framskjuten en timme, som tur var för mig annars hade jag ju inte hunnit med frukostbestyren märkte jag. Jag kom iväg hemmifrån tjugo minter för sent på min promenad så det var inte så lätt att få ihop tiden när jag kom fram.

Annars har jag skött mig hela dagen i dag med. Jag har bara ätit det jag ska göra enligt dieten och jag fick massor av rabatt i restaurangen. Det var snitzel och potatis med sås. Jag tog bara en snitzel och lite ärtor som jag visade upp vid kassan. Han som stod där är jag lite tjenis med så han skrattade bara och berömde mig för jag var så duktig och så tog han bara en tjuga istället för tre och blinkade åt mig att jag skulle passera. Sen var det en hög grönsaker på det

Jag har inte vägt mig sedan måndags (tisdags om man räknar in vågen på xtravaganza, men den visade ju så annorlunda) och jag har nästan fått abstinens. Jag har ju gått via vågen nästan varje dag de senast veckorna så att inte ställa mig på den gör att jag känner mig så vilsen. Jag har ingen aning om hur det gått, viktmässigt. Jag vet att det gått perfekt matmässigt och jag har rört på mig som en tok, jag hoppas verkligen att det ger positiva utslag och jag har ju till och med fått förväntningar om att jag ska klara det, så jag blir nog väldigt besviken om det inte funkar med målet tills på måndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive