fredag 5 september 2008

Dags för sänghalmen


Jag ska nog nu krypa ner i sängen tillsammans med min dator och kika på CSI och somna med närbilder på blodiga innanmäten från obduktioner på näthinnan medan jag somnar in så jag blir utvilad till en ny stressig dag.
Punktlistan för i morgon:
  • städa köket
  • röjja i hallen och vardagsrummet
  • koppla in tvättmaskinen
  • bjuda kompisar på lunch
  • åka på picnic med några andra kompisar
  • tvätta
  • tvätta
  • tvätta
Jag tror jag kommer somna gott i morgon. För att förklara vårt tvättproblem så är det som så att vi just nu inte har någon tvättmaskin. Den ena står på bakgården, kasserad, och den andra står i källaren, fyra meter från där den ska bo, helt oinkopplad. Källaren är helt full med smutskläder. När andra har slut på underkläder brukar de sätta på en tvätt, vi har åkt till ICA de senaste veckorna. När vi väl får ordning på vår tvätt kommer vi ha underkläder så det inte får plats i lådorna!

God natt

(och så är det en jävla geting som surrar här någonstans som jag inte kan få tag på, sover nog jäkligt gott inatt kan jag tänka...)


Usch vad jag svär...

4 kommentarer:

  1. Fast det är ju alltid lite skönt att få en ny tvättmaskin? Fick du tag på getingen?
    Kram cissi

    SvaraRadera
  2. mmm csi härligtatt somna till hehe
    Hur gick de mä getingen??

    Krams mia

    SvaraRadera
  3. jag förvandlade snabbt getingen till en fluga och sen somnade jag sött

    SvaraRadera
  4. Tack för trevliga kommentarer i min blogg! Synthfreak? Jo jag var lite av varje när jag var tonåring. Älskade Depeche Mode och gör det än. Alphaville också så klart. Och Sandra, men Sandra hörde inte direkt till synthgenre utan snarare disco tror jag.

    Du får jättegärna länka till mig, tack! Jag tänker göra detsamma med din blogg, läste här och började skratta. En till som gillar CSI och somna med blodiga bilder på näthinnan! Hahahaha!!

    Jodå det gick bra med folksamlingarna. Det var inte så mycket folk. Det regnade för mycket. Ibland är regn bra...hehehe!

    Synes!

    :)
    Liselott

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive