måndag 4 augusti 2008

Satan va pinsamt det är!!!

Jag har lämnat sonen till en kompis där han ska få leka av sig och jag och dottern åkte till affären för att handla lite medan han var borta. Jag går och plockar på mig allt jag behöver inne i affären, och piper det glatt med scannern. Men se när jag väl ska gå ur affären så anser mitt bankkort att jag inte har tillräckligt med pengar på banken.

Först försäker jag plocka bort men det hjälper inte och sen försöker försöker jag kolla via bankomaten men enligt den så får jag ingen kontakt med banken.

När någon sådant här händer är det som om man är värsta fattiglappen som inte kan betala för sig, men jag har massa penger på banken som jag helt enkelt inte kan få tag på just för tillfället.

Nu sitter jag här och ska precis iväg och hämta sonen hon hans kompis och jag saknar fortfarande alla saker jag behövde men jag vill INTE åka och försöka igen, jag här redan tillräckligt bortgjord. Jag provar i morgon i stället, då är det säkert annan personal eller så kommer dom inte ihåg mig.

Just nu funderar jag på om jag ska rensa huset, kraftigt. Ta rum för rum, jag har ännu inte hunnit fixa dotterns rum, det är fortfarande stökigt, inte lika som tidigare, men det är ändå massa kvar att göra. Hurra för mig, jag slipper vara sysslolös!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive