tisdag 26 augusti 2008

Dagsrapport

Min morgonvikt denna morgon visade på -0,8 så det går åt rätt håll. Förövrigt har min dag gått i en nerförsbacke. Jag vaknade lite småseg och täppt i näsan och detta har blivit värre och värre under dagen. Därför blev det ingen powerwalk idag men jag tänkte att jag kunde ju ta en promenad på eftermiddagen. Jag blev såpass dålig att även det uteslöts bland alternativen. Min näsa är värre än en dålig kran och jag tror jag har fått feber nu på eftermiddagen. Jag kom med förslaget att jag kanske kunde wii fita lite, men då sträckte min make upp ett varningens finger och förbjöd mig att anstränga mig något alls.

Jag fick ju en jättefin och käck stegräknare vid lunch då brevbäraren var förbi lådan. Jag har nu mätt mina steg sedan klockan ett på eftermiddagen och med en sjuklings aktivitetsnivå så är det inte mycket att skryta med men då kan det ju resterande rapporter bara bli bättre så here goes:
steg: 5669st
snabba steg:0
längd 2,26km
förbränt 239kcal

Här är vad jag har ätit:

Frukost 8:30 en grov leverpastejmacka med gurka samt en kopp te.

Mellanmål 10:30 ett glas xtravaganzachoklad

Lunch 12:30 kyckling med grönsakschiliröra gjord på den gula chilin vi köpte förra veckan, väldigt god. Den är inte lika söt som heinz. Och så halva tallriken sallad på det.

Mellanmål 14:30 ett glas xtravaganzas chokladdryck

Middag, stekt fisk med ungsbakade rotgrönsaker, en jättegod fisksås och halva tallriken grönsallad.

Till kvällmys har jag planerat in två små bitar 70% choklad. Kanske inte det bästa men det beror på att jag tror på att mörk choklad är bra för kroppen och jag är dunderförkyld så det blir min kuckelimuckmedicin Tror även att det är bättre än många av de där energibarsen, men jag kan ha fel, jag har haft det förr så jag vet hur man gör.

Nu ska jag ta min snorinfekterade slökropp och lägga den under ett stort varmt täcke och hoppas på att chokladen och det kryddstarka teet (chai masala) gör mig bättre tills i morgon!

1 kommentar:

  1. Har precis kommit hem från finland. Bakgrundsfärgen var så på bakgrunden jag "beställde", titta noggrannt igenom alla bakgrunder, så hittar du säkert nån som passar. Lite roligare och personligare tycker jag!
    Kram cissi

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive