måndag 25 augusti 2008

Dagsrapport

Jag hade gått ner ännu 0,6 i morse vilket resulterade i 1,2 kilo på två dagar. Jag kan tänka mig att det mesta av detta är vätska som jag bundit på grund av att jag fått i mig lite för mycket kolhydrater den senast tiden. Jag var i simhallen med dottern hela förmiddagen och på eftermiddagen var jag och barnen i lekparken och lekte. Sent på eftermiddagen skulle jag på möte med xtravaganza och jag hade planerat in att jag skulle jogga dit. En ordentlig joggingrunda på ungefär en timme. Eftersom hela sommaren har varit kantad med olika dålig undanflykter för att slippa följa dieten och slippa röra på mig så var jag bestämd på att jag inte skulle komma undan den här gången.

Barnvakten var dryga halvtimmen sen men jag gav mig inte ändå. Jag gav mig iväg och sprang, lite kortare än jag tänkt från början, men jag sprang i alla fall och fick skicka ett sms under sprinterturen för att förvarna om att jag skulle bli sen. Jag kom instapplande, flåsande och stånkande och där står de som jobbar och tittar lite förvånat på mig:
"oj, har du sprunigt?"
"ja, var är mötet."
"Det börjar ju först halv sex"

Jag fick en kopp te och satte mig och tog det lungt innan mötet som jag var den enda som kom till. Men lika glad är jag för det för jag behövde det verkligen, ett one to one talk.

Vi pratade mycket om vad jag hade för målbild, hon ville ha en ny planering av mig med en ny målbild. Vi pratade mycket om vad jag vill och vad jag ville "egentligen".
Hon kom med förslag på mellanmål, hur jag skulle tänka i fråga om mängd och hon tyckte inte att jag skulle äta sånna där bars för do triggar bara sockermonstret som jag uppenbarligen hade problem med. Hon tyckte inte jag skulle ha "låtgådagar" eftersom jag inte kommer att hinna fram hela vägen till min målbild. Det kändes bra att ha mötet och hon sa det att även om jag mest visat bakfötterna de senaste månaderna så vet hon ändå att jag kan, för hon såg ju vart jag började och hur jag lyckats övervinna det. Hon peppade mig med att om jag nu klarat det första ska detta vara som en fjärt i badvattnet (mitt uttryck).

Jag känner mig pepp nu för jag vill verkligen stå i en snygg klänning, 65 kilo lätt, på min examen i januari, jag vill jag vill jag vill jag vill!!!!

Här kommer maten för dagen:
frukost: 07:45 en kopp te och en dubbelmacka med skinka, ost och paprika (skulle egentligen ätit fil med nötter, bär och frön, men det blev för stressigt.
Lunch: 11:00 hamburgekött, sallad och ost.
Mellanmål 13:00 en glass och bulle
Middag 16:00 två skivor blodpudding och ett tredjedels paket bacon samt lingonsylt
mellanmål efter springturen en halv powerbar
kvällsmat: två ägg
kvällsbit: resten av powerbaren.

Jag har simmat och plaskat med mitt barn en och en halv timme, jag har sprunigt en halvtimme, jag har promenerat sammanlagt två timmar och jag har kört wii fit i en och en halv timme.

Jag har druckit ungefär 2 liter vatten.

Några felsteg som kändes enorma men nu när jag skriver ner det känns det inte lika hårt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive