söndag 3 augusti 2008

Biodebut


I dag har vi varit på bio, så där i sommarregnvädret. Det blev KungFuPandan. Vi åkte in till stan och gick för att hämta ut biljetterna som maken redan betalt över internet. När maken precis hämtade ut dyrgriparna tog lillatjejen tag i biljetterna och kastade runt dom som konfetti, jag blev nervös.

Sen gick vi och handlade sånt där som man ville ha och mumsa på. Det fick bli fyra minimeal eller vad det nu hette. En liten dricka och en liten popcorn och sen fick barnen även var sin chokladbit. Spänningen var hög när vi gick in i den nästan fulla salongen.

Först var det reklam som maken påpekade, inte är lika intressant nu för tiden som det var när vi var små. Innan reklamen hade tagit slut hade barnen och maken ätit upp sitt godis. Dottern hade hunnit hälla ut hälften av sina popcorn på sitt säte och tappat ner chokladen på golvet. När filmen kom i gång så hade dottern redan tröttnat lite och började hoppa ner från stolen och klänga på sätena framför. Jag tog tag i henne och viskade till henne att hon skulle sitta på sin plats annars skulle vi få gå därifrån och hon skulle missa slutet. Det hotet funkade två gånger, andra gången ville hon gå ut. Jag tyckte det kändes lite tråkigt att missa slutet av filmen, men då kom min riddare i vit rustning ingalloperande och frustande och tog flickan och gick ut. Jag fick sitta kvar med sonen. Det var jättemysigt och han vill börja med karate nu. Dottern hade jättetrevligt hon också och med tanke på att det var första gången hon var på bio, så gick det riktigt bra.

Hur var filmen då?

Tja poängmässigt får jag nog ge den en trea, den var absolut bra och rolig och jag kan tänka mig att se den igen, men den är absolut inte som shrek. Det fanns några moralkakor inbakade och en hel del tjockishumor. Sonen vill att vi ska köpa filmen när den kommit utpå dvd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive