söndag 27 juli 2008

Poolen

Vi fyllde aldrig poolen helt i går utan lät det vara bara 4 decimeter högt ungefär och har nu en hävert för att tömma den igen. Vi ska flytta åbäket. Hoppas vi hinner det i kväll så kan vi fylla den i morgon, men det är fortfarande nästan tio centimeter kvar att tömma. Den har alltså hållt på att tömma tre fjärdedelar hela dagen, och har en fjärdedel kvar. Så sett fick den ju själp av regnet som helt plötsligt började ösa ner på oss. Jag sprang runt i detta skyfall en stund och blev lite blöt in på trosorna på knappt en halv minut. Åska gjorde det också, och det rejält. Hääärligt. Jag gillar åska, men när den slår ner bara något kvarter i från och man själv springer omkring med ett litet metalliskt paraply på en av de plattasta slätterna i detta avlånga land, ja då blir man faktiskt lite småskraj. Maken skrattade lite åt mig när jag kom sättande med paraplyet bakvänt i vinddraget av min acceleration.

De uppblåstbara grejerna formligen tog över bassängen och de hade alla tre (sonen hade en kompis över också) var sin stor flytgrej som dom kunde sitta och flyta runt på, och det var ändå inte trångt i poolen. Den som var mest intressant var en stor örn med vingar som dom alla flöt på tillsammans och ramlade gång på gång. Modern min var övervakare. De hade verkligen jättekul kunde man se.

När vi kom hem på natten efter vår bröllopsdagsfirande så tog vi ett snabbt dopp. Det var kallt och jag doppade mig bara snabbt och sen upp igen. Maken däremot låg och flöt en stund. I morse tog vi ett nytt bad efter att vi legat och svettats i en trång säng hela natten. Då var det mycket skönare och jättekul. Jag provade örnen och det var verligen riktigt svårt att hålla sig kvar. Jag vurpade baklänges nästan hela tiden och gud vad jag skrattade. "Tyvär" finns det inga bilder på det *ha ha*

VI har ju blivit lite avensjuka på Cissi med make som har en sån fin husvagnssommartorp så vi vill ju ha samma sak. Vi har en gammal skrothusvagn på tomten som vi hade tänkt skrota eftersom den stinker av mögel men nu har min mamma kommit med en idé. VI ska röjja ur den helt, bara ha skalet kvar och det ska vi måla i samma färg som huset. Sen ska vi göra en fin uteplats utanför och ha den som förråd och ha bassängen framför. Bilder kommer senare, kanske nästa sommar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive