onsdag 23 juli 2008

Pedofilernas favorityrke

måste ändå vara inom kläddesign.

Jag har sagt det tidigare, kanske inte här, att det verkar krylla av människor, framförallt män, som har en snedvriden uppfattning av människor i stort. De vill helst utav allt att deras modeller ska likna små pojkar. Kan tyvärr inte styrka detta med en länk eller liknande, men jag har läst att många av de stora kläddesignerna använder sig av småpojkar när de tar fram kvinnokläder. Inte konstigt att vi kvinnor har svårt för att kunna leva upp till det mode som görs åt oss, det skapas ju inte för oss utan för små okurvia pojkar.

När man tittar tillbaka på kläder som varit gjorda för barn de senaste åren så kan man se skandal efter skandal. Gärna ska flickor, från fyra år och uppåt, gå runt med kläder som framhäver de figurer som de möjligen skulle kunna ha, om man verkligen kämpar för att hitta dom. De ska gärna ha tryck där det står porn star, något som jag till och med reagerar över om en vuxen kvinna har, men ett barn, jag mår illa!

Det säljs även tröjjor med playboyharen säljs till små barn. Jag kan förstå att ett litet barn vill ha denna hare för den är söt och vet man inte vad den står för så är den säker väldigt lockande. Det är här de vuxna måste ta sitt ansvar och eftersom kläddesignarna inte kan ta detta ansvar så är det viktigt att vi föräldrar gör det.

Det har kommit upp flera tillfällen då stora klädkedjor visat brist på omdömme då de sålt bland annat stringtrosor i storlek 80 och uppåt eller stringblöjjor??? Va fan ska en stringblöjja kunna göra egentligen? Ja inte skulle jag lita på dom speciellt mycket i fråga om bäbisavfall. Det har även varit raffset på tapeten i storlek 90 och uppåt och nu kommer det igen, Ellos bikini!

Jag vet inte om jag kan uppleva denna tygbit speciellt sexig även om den har en sexuell anknytning till pinuppor som texten tar upp, men framförallt ser den bra obekväm ut! Den övre delen ser inte ut att göra något annat än att skava och sitta åt samt hämma bäbisens rörelser. Ett rent fiasko om man frågar mig.

Puckade gubbar som verkar ha a thing for bäbisar är de enda som skulle kunna skapa sådana här saker! Skämmes tamejfan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive