söndag 20 juli 2008

måste erkänna något

det gick inte så bra i går heller!

Det gick jättebra under själva dagen. Jag åt så nyttigt och fint så. Färska bär i filen sitter inte helt fel heller. Men sen kom kvällen och barnen skulle få lördagsgodis. Maken hade köpt godiset och då blir det alltid överflöd. Han hade proppat en helt påse full med godis och lyckats hålla igen den med en sån där väglapp för scanning.

Jag delade upp godiset åt barnen och sen kom den dåliga karaktären fram och jag tog mig lite choklad att mumsa till teet medan jag skrev på datorn. Sen började filmerna och jag fortsatte mumsa choklad ur påsen och jag gick och lade mig med ångest över vad jag gjort. Ångesten fick sällskap av magsmärtor av magkatarrskaraktär.

Jag skäms, jag har ångest och jag känner mig extra fet och ful. Fan va korkad jag är! Men det är en ny dag i dag och det är varken fredagsmysdag eller lördagsgodisdag i dag. Jag hade ju tänkt att ha planerna från i morgon så att jag föll dig i går och i förrgår behöver inte betyda att jag inte kommer klara det, bara att jag måste skärpa mig.

Hoppas ni inte tappat tron på mig, jag har inte det i alla fall, jag hade bara det precis vid läggdags i går men jag vet ju att jag kan. Jag har ju redan lyckats med trettio kilo (även om jag gått upp några av dom igen) så att klara femton till är ju en baggis då! *Harkel*

1 kommentar:

  1. En baggis för dig! Den ända vi kan skylla på är gubben!! Han FÅR INTE köpa så mycket godis.. jag kan skicka svärmor hans på honom ;)mmooaaahhhaaa

    Tycker att du vart superduktig ändå.. du springer jue
    Krams Mia

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive