lördag 12 juli 2008

Eftersom det varit problem med bilduppdateringen den senaste tiden så har jag varit tvungen att vänta med de godbitarna ett litet tag, men här kan ni i alla fall se bilderna från omorganisationen i vårat sovrum.











Den tomma hörnan fick sig ett skåp och ett arbetsbord. Gardinerna blev senare utbytta också, kommer på bild längre ner.










Den fullständigt överröriga hörnan fick bli sänghörna i stället och visst blev det mysigt. Rummet kändes nästan dubbelt så stort.











Fotöljerna blev flyttade till skorstensstocksbiten i rummet och det blev en liten asiatisk tuch med den handmålade sidenbiten som vi hittat.














Och så här blev det vid dörren.













Här är gardinuppsättningen och en liten extra uppsättning som jag gjorde över sängen. Rummet som från början gick i blått har nu mer fått en grön framtoning vilket jag upplever är en varmare och mjukare färg, en färg att slappna av i och sova gott med. Nu är det bara överkastet och kuddarna som är lite fel ute, men det kanske jag kan få bukt med nästa gång jag är uppe.
Förövrigt kan jag meddela att en hel del tidigare inlägg som saknat bilder nu fått bilder till sin charm. Nu ska jag gå och fira barnens kusin på treårsdagen, får se om det blir någon uppdatering på det här senare. Jag ska ut i den internetlösa dimman igen, på återseende.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive