torsdag 8 maj 2008

Nu går det utför, eller uppför

eller hur man nu ska säga.

Jag plussar bara hela tiden, troligtvis för att sockerdjävulen satt sig på axeln på mig. I går var jag på planeringsdag och då bjöd dom på bullar som jag tog en *fy på mig* och sen på kvällen så tog jag lite mörk choklad. I dag var jag på en annan praktikplats och på fikat satt vi i solen och gotta oss och då bjöd dom på rabarberpaj och glass, och det var så frestande att ta en bit när vi hade det så mysigt. Jag har dessutom rört mig dåligt på sistone eftersom det varit långa dagar och jag varit själv med barnen.

Jag har kört nästan två timmars träning här hemma i kväll och jag planerar att ta powerwalks varje morgon hela helgen och vara helt avhållsam. jag är alldeles för nära åttiostrecket igen

Och på toppen av allt så verkar jag inte ha fått mitt brev från vårruset så jag kan inte hämta ut min nummerlapp får väl ringa dom i morgon och se om det går att lösa.

1 kommentar:

  1. Vad kul med vårruset!! Hejjar på dig!!
    Usch då för sockerdjävulen.. =((
    Funderar på att köra en kur själv nu i två tre veckor.. bara kolla hur ekonomin ser ut..
    Du e duttti minusena kommer igen Jag lovar!!

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive