tisdag 22 april 2008

viktdykning

Nu har jag dykt ner under åttiostrecket och vägde i morse när jag ställde mig på vågen 79,5 kilo. Gud va underbart att ha en sjua först i vikten, det var läääänge sedan. Jag har flutit runt på små moln över detta hela dagen och jag har mått prima på grund av en liten sifferändring.

Jag provade något nytt idag också. En gördel. Inte för att det skulle vara snyggt eller så utan för att hjälpa min mage att trotsa tyngdlagen. Magen är en aning hängig nu efter flera år av vikter innanför huden, nu när jag har mer hud än stoppning så har inte huden riktigt stramat åt sig som den borde så nu smörjer jag mig med krämer som ska hjälpa huden att dra ihop sig samtidigt som jag hjälper till med att trycka ihop magen. Nu ser jag mest ut som en köttbulle över magen, men en ganska liten köttbulle, jämförelsevis.

Maken skrattade åt mig nu på kvällen då jag hade på mig ett par utav mina gamla mysbyxor på mig som hänger som en trasa över mig och på överkroppen en lika stor fliströjja. Det såg faktiskt riktigt komiskt ut och jag känner mig riktigt liten :)

3 kommentarer:

  1. Välkomnar ditt 70-tal med en massa grattis kramar... ler... Du är sååå värd det... Så som du kämpat...

    Massa kramar...

    SvaraRadera
  2. Vad är det för hemlig kräm du smörjer in på magen så att skinnet ska dra ihop sig?

    Vad kul att du är i 70-kluben nu! Bra kämpai!

    /Stora Damen

    SvaraRadera
  3. L'oréal nutrilift har jag blivit rekomenderad. Det är en grönturkos pumpflaska som jag köpt på ica. Nackdelen är att den är lite väl parfymerad.

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive