onsdag 16 april 2008

En matvägrares förstadagsrapport

Jag gick på helfarten idag. (helfart inom xtravaganza innebär att man endast lever på pulverdiet, 500 kalorier om dagen) Förra gången jag gjorde det så mådde jag så dåligt det första dygnet, eller rättare sagt från lunch till lunch de två första dagarna. Det var som en kraftig baksmälla och jag förväntade mig något liknande denna gång. Jag hade skrivdag idag och kurs i morgon och skrivdag på fredag så jag inte skulle utsätta några klienter av mig, eller utsätta mig själv för några klienter i en tid då tålamod kanske inte skulle vara det största.

Jag klev upp, gick till jobbet utan mat och satt på morgonmötet med tom mage. Det knorrade lite på vägen till jobbet men inte så jag inte stod ut. Det var ingen som helst fara under morgonmötet och jag blev nöjd på en halv påse till fikat. Dagen rullade på och baksmällan dök aldrig upp. Jag har faktiskt mått häpnadsväckande bra för att vara första dagen. Fortsätter det så här så kan jag hålla på hur länge som helst! Gissar att det har att göra med att jag inte har någon sockerabstinens den här gången.

Jag fick tränat på eftermiddagen och fick då veta att min coatch håller koll på mig här inne, så nu vågar jag inte skriva mina slipoffs längre, då kanske jag får banningar.

Nej, nu ska jag gå och nana för min kropp är väldigt mör och så där skönt trött efter träningspasset och den långa varma duschen. Innan har jag varit så där trött ända in i märgen, så där jobbigt illamående trött, troligtvis sockret som gjorde.


Jag skyller allt på sockret!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive